Päiväkirja

27.02.2020

Klo 20.00 Torstai, oliko se torstai joka oli toivoa täynnä.. Ainakin se on ollut tehokas päivä. Siihen on sisältynyt tehokkaasti työntekoa sekä illalla herra kävi parturissa siistimässä tukkaa. Enää ois huominen ja alkaa viikonloppu. Mitä mieltä olette, joko on kevät? Oisko se edes lähellä?

26.02.2020

klo 20.00 Tämän päivän työt saatu tehtyä ja reissu työläinenkin saapunut kotiin. Harmittaa kun ei ole saunaa, nimittäin nyt maistuisi hyvät löylyt sekä sauna juoma. Täytyy varmaan alkaa katsella kämppää jossa on sauna. Aikasemmassa asunnossa oli sauna ja se lämpesi oikeastaan joka ilta. Nyt hieman iltapalaa ja nukkumaan.

25.02.2020

Klo 19.30 Lomaa edeltävä viikko on aina todella kiireinen töiden puolesta, niin se on nytkin. Aamulla aikaisin töihin, pitkä päivä töissä. Kotiin syömään, suihkuun ja nukkumaan. Siinä päivän kulku. Lauantaista eteenpäin varmasti saadaan hieman enemmän sisältöä päivityksiin, yrittääkään jaksaa.

24.02.2020

Klo 19.30 Maanantaista taas selvitty. Se on jännä että aina maanantai on yhtä härdelliä koko päivä. Kerrankin kun ei satanut niin aamu aloitettiin reippaalla parin kilsan kävelyllä juna-asemalle. Huomenna kauniinpi osapuolemme lähteekin kahdeksi päiväksi työmatkalle varsinais-suomeen. Ilmeisti sen kunniaksi meillä on näköjään tuoretta paistettua pullaa.

23.02.2020

Klo 10.00 Aivan upea keli pitkästä aikaa ulkona. Aurinko paistaa todella kauniisti. Eilen iski väsy kesken leffan katselun joten nyt katsellaan leffa loppuun. Sitten reippaasti kävellen Helsingin keskustaan nauttimaan raikasta ilmaa sekä leffaan katsomaan elokuva. Tämän päivän aihe on elokuvat sekä ulkoilu. Eikös se ole sunnuntaille täydellinen ohjelma?

22.02.2020

Klo 18.00 Lauantai. Tämä on viikonpäivistä se paras. Oletteko samaa mieltä? Käytiin jumbossa shoppailemassa ja nauttimassa jäätelöt. Sitten hyvää ruokaa ja täydellä mahalla 2,5h päiväunet. Päiväunet voittaa kyllä huonon seksin. Nyt on tulossa kahvit. Kahvia kyllä molemmilla menee aika monta kuppia kahvia päivässä. Illalla olisi ajatuksissa katsoa meduusan isku leffa. Ja katsella ikkunasta tuota aikamoista myrskyä.

21.02.2020

Klo 19.15 Vihdoinkin se olisi viikonloppu. Ja taas sataa sekä myrskyää. Se olisi enää viikko lomaan. Todellakin loman tarpeessa. a on todella kiva päästä muutamaksi päiväksi lontooseen. Mahdollisuus että keli olisi keväisempi kuin täällä. Viikonloppuna otetaan jonkinlaisia uusi kuvia, joita kivoja ideoita kuviin löytyy jo päästä. Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille, nauttikaa.

20.02.2020

Klo 18.30 Niin kiireinen viikko ollut että meinasi viikonloppu päästä yllättämään. Tänään yhtä äkkiä tajusi että onkin jo huomenna perjantai. Instassa tuli kysymys johon lupasimme vastata täällä. Kysymys kuului: Oletteko polyamorisia /kimppailusta pitäviä? Joo ja joo.. Olemme 20v ollut yhdessä ja elokuussa 10v naimisissa. Oikeastaa koko suhteemme ajan mukana on ollut kolmantena nainen. Alku vuodet meni enemmän seksiseurana mutta nyt kun ikää tullut enemmän osaamme arvostaa fwb henkistä muutakin yhdessä oloa kuin pelkkää seksiä. Sellaiset oikeat polyamoriset ihmiset ei varmasti meitä pidä polyinä joten ehkä olemme sellainen kevyt versiot polyamoriasta. Emme voisi kuvitella muuttavamme saman katon alle asumaan kolmannen kanssa mutta syvällinen suhde kyllä kiinnostaa oikean henkilön kanssa. Vuosien varrella kimppailussa tavattu todella upeita ihmisiä ja mahtavia persoonia. Search välilehdellä haku tälläkin hetkellä mukavasta naisesta kainaloomme. Lyhyt tiivistys. Pidämme kimppailusta ja omasta mielestämme olemme kevyt versio polyamorisesta.

19.02.2020

Klo 20.00 Oli mahtava fiilis kun oli sellainen keväinen ilma. Jospa pikku hiljaa alkaisi kevät tulla. Tänään kauniinpi osa puoli oli työmatkalla Paimiossa ja herralla muuten kiireinen työpäivä toimistolla. Mikäs näin kauniina päivänä on ajellessa. Nyt kun on noin hieno yhteydenotto laatikko niin voisitte laittaa vaikka viestiä mistä aiheista olisi mielenkiintoa lukea tässä päiväkirjassa ja muitakin toiveita koskien sivustoa? Samalla tulisi testattua laatikon toimivuus. Yhteydenotto löytyy siis search sivulla. Jäämme odottamaan ajatuksia.

18.02.2020

Klo 19.00 Tiistain kunniaksi asennettu uusi välilehti search. Siellä on yhteydenottolomake jolla saa otettua yhteyden jos tuntuu että on asiaa meille tai haluaa antaa vinkkiä tms. Lisäksi sille sivustolle päivitetään ns ajankohtaiset asiat joita etsitään sillä hetkellä. Kuten esim kuvaus yms seura. Kannattaa seurata aktiivisesti, joskus saattaa olla tylsää niin sinne laitetaan silloin esim kahville /lasilliselle yms pyynnöt . Eiköhän illan aikana vielä kuvagalleriaan joku kuva lisätä.

17.02.2020

Klo 18.30 Maanantain työpäivästä selvitty. Lämmittää myös kovasti kovaa vauhtia lähestyvä loma. Enää olisi 2 viikkoa. Kieltämättä on todella paljon loman tarpeessa. Toivottavasti tekin innostutte lontoosta tulevista latex kuvista. Samalla pitäisi alkaa jo suunnittelemaan myös kesälomaa. Me ollaan aina oltu autolla 3 viikkoa jossain päin eurooppaa. Viime vuonna olimme 3 viikkoa & 8000km reissulla jossa kaukaisin paikka oli Valencia espanjassa. Nyt olisi ainakin Munchenissä tiedossa kivat fetissi bileet heinäkuussa joten todennäköisesti sinne siis. Jotenkin auttaa jaksamaan tässä harmaassa sateisessa säässä kun voi suunnitella lomia.

16.02.2020

Klo 18.30 Pahoittelemme että hieman tylsiä päivityksiä, mutta välillä on hieman seesteisempää elämää. Lupaamme vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun saadaan flunssa selätettyä ja saadaan taas vauhti päälle. Eilinen meni kivasti. Oli todella kiva pitkästä aikaa istua kavereiden kanssa iltaa ja jutella. Ruoka oli hyvää ja aika meni nopeasti jutellessa. Muutama viini lasillinen siinä samalla. Live video laitettiin kotimatkalta instaan ja varmasti jatkossakin live videoita tulee instaan eli kannattaa seurata sielläkin meitä.

15.02.2020

Klo 14.00 Kiireetön lauantai aamu. Ne on parhaita kun saa nauttia aamukahvia sohvalla katsellen telkkaria. Kohta lähdetään vantaalle ystäviemme luo syömään päivällistä. On mukavaa nähdä ystäviä. Olevinaan elämä on niin kiireistä ja hektistä ettei kavereita ehdi edes kunnolla nähdä. Flunssakin alkaa olla ohi joten illalla voisimme lähteä hieman ajelemaan ja varmaan ottamaan jonkun uuden kuvankin. Toivottavasti ei ala satamaan niin olisi kivempaa ottaa kuvia.

14.02.2020

Klo 9.30 Kaikille hyvää ystävänpäivää 🙂

Klo 19.30 Se ois perjantai ilta ja ystävänpäivän ilta. Todennäköisesti tällä hetkellä monet nauttimassa kynttilä illallista ravintolassa. Me parannellaan flunssaa viltin alla. Laittakaa viestiä mikäli olisitte kiinnostunut esiintymään kanssamme kuvissa. Päästään sitten suunnittelemaan aikaa ja paikkaa. Kuvauksia järjestetään ympäri suomen eli voitte olla mistä päin vain. Esim seinäjoki olisi suunnitelmissa pääsiäisenä, innokkaita? Kerro itsestäsi ja mistä päin olet latexlovercouple(a)gmail.com Etsimme aivan tavallisia naisia, ei koko yms rajoituksia. BDSM henkisiä tyylikkäitä amatööri kuvia. Samalla voidaan ottaa sinusta sellaisia kuvia kun haluat itsellesi

13.02.2020

Klo 18.00 Se ois työpäivä ohi ja uunissa paistuu kana iltaruuaksi. Flunssa näyttää iskevän kauniinpaan osapuolemme joten taitaa viikonloppu mennä rauhallisesti viltin alla. Huomenna on ystävänpäivä joten herrat muistakaa esimerkiksi varata kivasta ravintolasta pöytä ja viekää daamit syömään kiva illallinen.

12.02.2020

Klo 15.00 Se olisi jo keskiviikko. Viikonloppu lähestyy vauhdilla. Viikonlopun suunnitelmat, perjantai on vielä aika avoinna. Jos keli on huono saattaa se olla että viltin alla leffaa katsotaan. Lauantaina pitkästä aikaa menemme syömään nuoruuden ystäviemme luokse. Välillä on kiva nähdä ystäviäkin. Mitähän uutta kivaa me teille tänne sivustolle keksittäisiin? Yritetään illalla kun pääsemme kotiin päivittää kuvagalleriaan muutaman kuvan. Uusia ei ole nyt otettu mutta kaivetaan arkistoja.

Klo 19.00 Nyt on muutama kuva arkistosta lisätty galleriaan. Kuvat on pari vuotta vanhoja mutta välillä on kiva muistella menneitä. Harvinainen kuva mm missä mies on sidottuna. Yleensä meillä on roolit toisin päin.

11.02.2020

Klo 12.00 No niin käykää tutustumassa uuteen Facebook sivuun. Sinne voisi olla kiva päivittää enemmän sellaisia ajankohtaisia asioita ja siellä saa kommentoida kuvia / asioita. Viestiäkin saa laittaa mutta pidetäänhän viestittely yms asiallisena. Ei kiitos mitään sukupuolielimen tms kuvia. Jos pysyy asiallisena niin kommentointi ja viestittely ominaisuus pysyy jos ei se poistuu. Olisi aina kiva kuulla mitä teille kuuluu ja teidän ajatuksia bdsm / fetish maailmasta(nne). Jutella saa jos on asiaa tai vaikka ei olisi asiaa. Mitä enemmän olette aktiivisia niin sitä enemmän sinne tulee päivityksiä.

Klo 15.30 Arkipäivityksiin täytyy ihan käyttää ajatusta mitä näihin kirjoittaa. Perus arki on niin tylsää luettavaa kun ollaan koko ajan töissä. Molemmat sellaisia työnarkomaaneja. Suunnitelmissa lähteä käymään tallinnassa tai 23h risteillyllä. Menee kyllä todennäköisesti maaliskuulle ennen kuin ehtii. 23h risteilylle hytti narttu/orjatar leluksi ja alistettavaksi. Se on sellainen yksi toteutumaton fantasia/haave joka joskus toivottavasti toteutuu. Kaikkea ajatuksia sitä meillekkin päähän mahtuu.

Klo 19.00 Kiitoksena ennätyksellisestä viikosta kävijämäärissä mitattuna lisäsimme videoclip sivun. Ensimmäinen video on ja sinne aina silloin tällöin lisäillään vidoita. Kiitos teille!

10.02.2020

Klo 14.30 Tänään kun työpäivä ohi muutaman viikon tauon jälkeen lähdemme uimaan. Pikkuisen täytyy alkaa taas kuntoilemaan. Kevät kun tulee pääsee pelaamaan tennistä. Eilen kun lähdimme Jyväskylästä etelään ajamaan niin auton navigointi näytti että menemme pohjoiseen. No se varmaan halusi hiihtolomalle lappiin koska se näyttää edelleen jossain pohjoisessa olevan. Sellaisia ne navit on. Mitä mieltä olette. Tahtoisitteko katsella lyhyitä video klippejä? Ei siis mitään panovideoita. Sellaisia latex videoita, ulkona ja sisällä kuvattuja? Muutamia sellaisia olisi. Suomesta ja saksassa kuvattuja.

klo 20.30 On tullut toive kun kaikki ihmiset ei ole Instassa että voisiko sivumme löytyä muualtakin. Nyt olemme luonut facebookkin sivustomme. Se löytyy latexlovercouple nimellä. Sinne ei varmasti tule ihan niin paljon kuvia kun instaan mutta tarinaa ja jotain kuvia sinnekkin tulee. Riippuu tietysti paljon siitä kuin paljon seuraajia tulee.

https://www.facebook.com/Latexlovercouple-112124073691905

09.02.2020

Klo 16.00 Jyväskylästä päästy kotiin. Ja 2h päiväunet nukuttu. Eilen tuli otettua uusia kuvia ja hieman promo kuviakin. Oli kivaa nyt taas olemme valmiita uuden viikon työviikon haasteisiin. Me kaivattaisiin kuvauksiin mukaan naista. Ei seksi tms kuvia. Ajatuksena lähinnä sitomis/alistus kuvia ja bi henkisyyttä jos löytyy niin naisten välistä suutelu kuvaa yms. Kuvissa ei seksiä, alastomuutta ja kasvot ei näy niin halutessasi. Tietysti toteutamme samalla jos sinulla on haluja saada itsestäsi kuvia. Kuvat ovat amatööri tasoisia. Keväällä olisi tarkoitus etsiä luotettava ammatti kuvaaja jolloin saisit ammatti tasoisia kuvia. Olisiko kiinnostuneita? Kuvaukset voidaan järjestää muuallakin kuin pk seudulla

08.02.2020

Klo 10.00 Aamukahvia nauttien heräilyä. Laukkujen pakkaaminen vielä ja sitten kohti jyväskylää. Huhujen mukaan jyväskylässä ja matkalla sinne pääsemme näkemään jo luntakin. Kiva fiilis kun näkee luntakin tänä talvena. Mielummin toki asuisimme talvet jossain missä on lämmintä ja aurinko paistaisi. Illaksi varattu pöytä ravintolasta joten hyvää ruokaa ja mukavaa illan viettoa tiedossa. Tämä on sitä parisuhde aikaa kahdestaan. Mikä on hyvin tärkeä kiireisen arjen keskellä.

Meiltä on kyselty harrastammeko kimppaa. Vastaus on kyllä. Olemme 20v ollut yhdessä ja suht koko ajan ollut nainen mukana leikkikaverina. Tällä hetkellä seuralaista ei ole ja olisimme kyllä kiinnostunut lähtemään kivan naisen kanssa treffeille. Kiinnostuksena on enemmän sellainen fwb henkinen ”suhde”. Seuralaiseltamme emme vaadi latex asuja tms. Kiinnostuneet naiset saa ottaa yhteyttä vaikka instan kautta tai s-postilla.

Joku sanoin joskus että naiset on kuin ratikat aina tulee uusi kun edellinen mennyt, mutta ei se vaan muistanut kertoa miten harva se vuoroväli on 🙂

Klo 18.00 Jyväskylä saavutettu. Hotellihuoneessa valmistauduttu iltaan. Kohta on pöytävaraus ja päästään syömään hyvää ruokaa. Suunnitelmissa käydä illalla jossain drinkillä ja kuvailla hieman. Mukana on hieman erilaisiakin latex vaatteita mitä ei ihan viime aikoina kuvissa näkynyt. mm aivan ihana latex hame.

07.02.2020

Klo 08.00 -6,5 pakkasta. Taitaa olla talven kylmin aamu pk seudulla. Ainakin hyvin heräsi kun ulos astui. Muutama kysely on tullut, miksi kalenterissamme ei lue Himoksen bileistä. Siinä ei lue siksi himosta ettemme ole ihan varmoja. Näillä näkymin olemme tulossa lauantaina käymään illalla bizarren bileissä mutta varmentuu lähempänä. Koko viikonloppua emme siellä ole mutta lauantaina voidaan kotoa käsin käydä bileissä ja ajella yöllä takasin kotiin.

Klo 18.00 Työpäivän jälkeen 2h päiväunet. Päiväunet on yksi parhaita asioita mitä maailmassa on keksitty. Nyt hieman unipöpperöisenä ja nälkäisenä. Huomenna suuntaamme jyväskylään. Suunnitelmat hieman muuttui mutta ei se huono juttu ole viettää kaksin aikaa. Nauttia kiireettömästä olosta ja tietenkin mukana on laukullinen latex asuja jotta saadaan uusia kuvia kuvailla omaksi iloksi ja teidän iloksi. Kannattaa seurata siis instaa tämän sivun lisäksi.

06.02.2020

Klo 07.15 Tänään on koulutuspäivä. Ei sellainen koulutuspäivä kun te nyt ajattelette vaan työhön liittyvä luento yms.

Klo 19.00 Nyt on päivä ajan sivistetty itseään. Tuollaiset koulutuspäivät ottaa voimille kun joutuu olemaan niin tarkkavainen (ja hereille) koko päivän ajan. Nyt vielä käymään Jumbon kauppakeskuksessa. Ei ole tullut ihan lähiaikoina käytyä jumbossa mutta nyt tulee se puute korjattua. Tänään muuten tullut kävijä ennätys. Onko ideoita miten asiaa juhlitaan?

05.02.2020

Klo 20.00 Miettinyt koko illan mitä kirjoittaisin. On ollut sen verran tasainen päivä ettei oikein siitä ole mitään kerrottavaa. Ainakin voisimme esittää nöyrän kiitoksen kaikille teille jotka käytte sivustollamme. Päivittäinen kävijä määrä on vakiintunut ihan kivalle tasolle, kiitos. Toivottavasti saamme sivuston pidettyä jatkossakin mielenkiintoisena. Kun tänään ei ole oikein jutun taso kovin korkea niin laitamme ainakin kuvagalleriaan muutamia uusia kuvia.

04.02.2020

Klo 19.30 Tiistai, jotenkin työpäivä otti mehut pois molemmilta. Ja huomenna on klo 05.00 herätys kun naisellisempi osapuoli lähtee työmatkalle ja joutuu viemään vantaalle aamulla. Eilen illalla ostetiin GFB liput ja tänään nöyrästi esimieheltä pyytämään toukokuulle 1,5 viikkoa lomaa. Ja kun on niin mukava esimies, loma myönnetty.

03.02.2020

Klo 20.00 Maanantai, kaunis aurinkoinen mutta jäätävän kylmä tuuli. Tulisipa jo se kevät. Koska ilma oli kylmä piti ajatella lämpimiä ajatuksia. Tuli mieleen kun meillä on ollut mukana leikeissämme subi neitoja, millaista se olisi jos mukana olisikin Domina Lady? Olemme jonkin aikaa etsinyt uutta suhdetta subiin, ei ole vielä löytynyt mutta olemmeko me sittenkin etsinyt väärää? Olisiko sittenkin pitänyt etsi Dominaa… Olisiko tämä se elämän suuri kysymys.. Tätä voi mennä pohtimaan peiton alle samalla kun katsoo ”rillit huurussa” sarjaa

02.02.2020

Klo 20.00 Rauhallinen koti sunnuntai. Herkullinen sunnuntai koska tuoreen pullan tuoksu valtasi kotimme. Mikä onkaan parempaa kuin viltin alla katsella hyviä sarjoja telkkarista ja vieressä tuoretta pulla ja kahvia. Lauantai iltana käytiin ottamassa muutama ulkokuva kun ei malta oikein odottaa kevättä ja lämpimiä kelejä. Ilma oli sateinen sekä kolea joten kuvatkin sen mukaisia. Eiköhän niistä jonkunlaisen mielikuvan saa kuitenkin.

01.02.2020

Klo 18.00 Lauantain työvelvollisuudet hoidettu ja 2 tunnin päiväunet nukuttu. Päiväunet on kyllä parhaimpia asioita mitä voi tehdä housut jalassa. Nyt virkeänä odotetaan illan raveja. Toto tehty ja toivotaan että sieltä tulisi pientä lisäystä reissu rahastoon. Lauantaina kuuluu yleensä syödä hyvin ja meillä onkin illalliseksi naudan ulkofilettä, itse tehtyjä lohkoperunoita ja pippuri kastiketta. Kyllä lauantai on mukavaa. Ensi viikonloppuna olisi reissu jyväskylään. Odotamme todella kovasti tätä reissua, se saattaa tuoda hieman positiivista muutosta elämäämme, mielenkiinnolla odotamme. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus myös ottaa jonkinlaisia uusia kuvia.

31.01.2020

Klo 22.30 Sen verran kiireinen päivä ettei meinannut ehtiä kirjoittaa tänne. Kuukauden viimeinen päivä aiheuttaa yleensä töissä hieman ohjelmaa. Töiden jälkeen leffassa ja oli hyvä leffa, Bad Boys, suosittelemme. Ja leffan jälkeen vielä pieni visitti töihin. Hektisen päivän jälkeen hetki sohvalla viltin alla ennen unille menoa. Viikonloppuna hieman perusteellisempaa päivitystä

30.1.2020

Klo 19.30 Torstai eli viikonloppu lähestyy kovasti. Samalla vaihtuu kuukausi. Odotamme suuresti että pääsemme kuvailemaan ulos. Nyt on vielä liian pimeää ja kylmää että tarkenee latexissa ulkona hengailla. Ulkokuvissa on jotain tyylikästä ja kivaa fiilistä. Lontoossa varmasti päästään jo hieman ulkokuvailun makuun. Millaisia kuvia haluisitte nähdä? Haemme jatkuvasti mukaan kuvauksiin malleja ja olemme myös kiinnostunut ammatti valokuvaajasta eli jos yhteistyö sillä saralla kiinnostaa niin saa laittaa viestiä. Kuvathan ei ole alaston/seksi tms. Huomenna olisi tarkoitus mennä suoraan töistä leffaan. Saadaan hieman nauttia kahden keskisestä ajasta hektisen työ viikon jälkeen. Lauantaina kauniimmalla osapuolellamme on poikkeuksellisesti työpäivä.

29.1.2020

klo 11.30 Kiitos kaikille jotka laittanut ideoita ja ajatuksia sivuston kehittämiseen. Joukossa oli todella hyviökin ajatuksia ja pohdimme miten toteutamme ideat. Ideoita saa edelleenkin laittaa. Insta tarina GFB stä on herättänyt useamman kysymyksen mikä on GFB. GFB on German Fetish Ball joka järjestetään Berliinissä toukokuun lopulla. Kyseessä on iso fetish tapahtuma keskiviikosta sunnuntaihin. Joka päivälle riittää upeita tapahtumia ja iltaisin on bileet. tapahtuma pyörii hyvin vahvasti latex fetissin ympärillä vaikka muitakin fetish asuja näkee. Ihmisiä on paljon ja upeita asuja. Silmänruokaa tapahtumassa riittää. Me osallistumme kyseiseen tapahtumaan ja ns vuoden päätapahtuma. Suuntaamme autolla suomesta berliiniin. Lupaamme reissusta hyvän kattavan selostuksen ja upeita latex kuvia. Myös matkasta suomesta berliiniin ja takasin saatte kuulla miten taival etenee. Valmisteluja ollaan jo aloitettu ja vielä pitäisi uusia asuja saada sinne. Onneksi on lontoon reissu niin eiköhän sieltä jotain löydy. eli toukokuussa kannattaa seurata tätä sivua sekä instaamme, mikäli latex ja bile tunnelma kiinnostaa.

28.1.2020

Klo 20.00 Arkipäivät tahtoo olla sellaisia työn täyteisiä eikä tämäkään päivä tehnyt siihen poikkeusta. Meillä kauniimpi osapuoli on jonkun verran reissutöissä ja karvaisemmalla puoliskolla taas välillä venyy työpäivät, varsinkin näin loppukuun lähestyessä. Onneksi on enää 3 päivää viikonloppuun. Tosin tuleva viikonloppu menee osittain työn merkeissä. Molemmat kyllä tykkäämme työstämme ja tylsäksi se kävisi jos ei olisi töitä. Toisaalta emme kyllä pahoittaisi mieltämme yhtään kivasta treffi kutsusta.

Me teemme tätä sivustoa teille, joten haluamme ehdottomasti kuulla mitä muutoksia tai mitä lisää haluaisitte sivustolle, jotta mielenkiintoa sivustoa kohtaan riittää jatkossakin. Voitte vaikka laittaa viestiä s-postilla tai instan kautta viestiä. Olisi hyvin arvokasta tietoa meille.

27.1.2020

klo 15.00 Hieman harmaa ja räntäsateinen maanantai aamu vaihtunut jo räntäsateiseksi iltapäiväksi. Eli sellainen perus maanantai työfiilis. Onneksi on varattu kuukauden päästä reissu Lontooseen. Se luo sellaisen kivan odottavan fiiliksen. Tarkoitus on kuvailla latex asu kuvia Lontoossa hotellissa ja oletamme silloin olevan sen verran lämmintä että voi myös kadulla kuvailla. Hotelli on ihan keskustassa joten varmaan kuvaus ympäristö on kunnossa. Kiva myös päästä livenä käymään mm libidexin myymälässä. Asumme on enimmäkseen ostettu libidexiltä.

26.1.2020

Klo 10.15 Sunnuntaihin herätty ja hyvällä hotelli aamiaisella käyty. Eiliset bileet oli kivat vaikkakin tuttuja ei kovin montaa bileissä ollut. Kahdestaankin oli ihan kiva viettää aikaa. Olimme kiltisti nukkumassa jo puolen yön jälkeen. Nyt pikku hiljaa laukkujen pakkaamista ja ajelemaan kotiin. En tiedä onko muilla samaa juttu mutta meillä 5 minuuttia sisäänkirjautumisen jälkeen hotelli huone on melko sekainen.

25.1.2020

klo 08:00 Lauantai aamu. Normaalisti nukutaan pidempään, mutta tänään hieman aikaisempi herätys, koska täytyy pakata laukku ja suunnata Rauman kautta Turkuun. Raumalla pikainen työasioiden hoito ja sitten turkuun hotelliin valmistautumaan illan kinky bileisiin. On todella kiva lähteä Turun bileisiin. Viime kerrasta taitaa olla jo pari vuotta.

Klo 17:00 Turkuun saavuttu. Käyty hieman syömässä jotta jaksaa illalla bilettää. Pitäisi illaksi yrittää päättää bileisiin asut. Meillä miehillä asujen valinta on hieman helpompaa mutta naisille se saattaa aiheuttaa enemmän päätös vaikeuksia, eikä meilläkään tänään helppoa taida olla päätös. Ennen bileitä otamme muutamia kuvia ja sitten tietysti bile asuista. Muistakaa tsekata myös instagram, sinne tänäänkin päivitetään uusi kuvia.