Päiväkirja

02.07.2020

Klo 18.30 Huomenna alkaa lomareissu. Fiilis on kovasti innokas ja odottava. Viime kerrasta onkin jo aikaa vierähtänyt. Huomenna aamusta vielä käydään viimeiset työt tekemässä ja iltapäivällä siirrymme lomalle. Muistakaa seurata instassa ja täällä reissumme etenemistä.

28.6.2020

Klo 19.30 Tämä sunnuntai ollut yhdistelmä rauhallista ja leppoisaa sunnuntaita. Iltapäivällä kävimme kesän ensimmäisen kerran pelaamassa tennistä ja emme muistanut kuinka se ottaa kunnon päälle. Hyvää liikuntaa siis. Nyt jos illan uhraisi jollekkin hyvälle leffalle. Muistakaa että perjantaina alkaa road trippimme ja tulemme päivittämään reissua tänne sivustolle. Teemme oman välilehden jonne kirjoitamme päivittäin mitä kuuluu ja missä menemme.

27.06.2020

Klo 18.00 Lauantai. Hyvä lauantai on kiireetön, hieman shoppailua, jäätelöä, hyvää ruokaa ja päiväunet. Juuri sellainen on ollut tämä lauantai. Nyt illan ratoksi leffaa telkkarista. Toivottavasti kaikilla muillakin on ollut kiva päivä. Ja se hyvä ruoka oli kermainen uunilohi.

25.06.2020

Klo 19.00 Viikko alkaa taas olla lopuillaan ja olisi enää viikko kesälomaan. Päästään pitkästä aikaa taas tien päälle. Eilen kävin hyvin pitkästä aikaa ”treffeillä” erään ihanan naisen kanssa jonka olemme tunteneet jo hyvin monia vuosia ja koko päivä siitä johtuen ollut hyvä fiilis eli ainakin meistä oli onnistuneet treffit ja hyvä fiilis. Eli ainakin hyvä alku tälle kesälle. Viikonloppu otetaan rennosti ja nautitaan vapaasta.

17.06.2020

Klo 20.30 Juhannus lähestyy, tosin vielä huomenna molemmilla työpäivä ja sitten päästään viettämään juhannusta. Itse juhannus menee rauhallisesti, aattoona käydään kuopion lähellä grillaamassa vanhemmilla ja nautitaan yöttömästä yöstä ajellen jyväskylän ja tampereen kautta takaisin helsinkiin.

Kyselimme instassa kiinnostaako ketään 3.7 alkavan road tripin seuraaminen. 90% oli kiinnostunut joten insta stoorissa tulee kuvia/ videoita joka päivä reissusta ja pyritään lisäämään joka päivä tänne päivästämme kertomaan tarkemmin.. Kun emme päässyt GFB reissusta kertomaan niin kerrotaan lomareissustamme. Reissu ei toteudu ihan yhtä laajana kuin yleensä kesäreissumme euroopassa mutta ulkomaille suuntamme hieman lyhemmän reissun huomioiden koronan ja sen rajoitukset. Toivottavasti olette mukana reissussa kanssamme

14.06.2020

Klo 12.30 Hyvää sunnuntaita. Viikko meni taas töitä ahkeroiden mutta lauantaina otimme sellaisen ole turistina omassa kaupungissa päivän. Kävimme shoppailemassa, syömässä, istumassa puistossa ja kaiken kruunasi hotelli yö. Oli todella kiva päivä ja omasta kotikaupungista saa aivan uusia puolia esille kun katselee turistin silmin. Oli vielä kivan lämmin ja kaunis ilmakin. Nyt taas kotona viettäen lekoisaa sunnuntaita parvekkeella auringosta nauttien. Kivan viikonlopun jälkeen jaksaa taas eri innolla tarttua työviikon haasteisiin.

11.06.2020

Klo 15:00 Näköjään pari viikkoa vierähtänyt viimeisestä päivityksestä. Työt vie energiaa sen verran paljon johtuen pitkistä työpäivistä ettei ole ollut energiaa kirjoittaa, eikä sen puoleen kauhesti ole ollut mitään mistä kertoakkaan. Mutta pikku hiljaa alkaa korona hellittämään ja kohta alkaa kesälomakin joten eiköhän tässä taas aloiteta aktivoitumaan.

Heinäkuun alussa alkaa tosiaan kesäloma 3 viikkoa ja siinä mielessä outo tilanne ettei ole mitään käsitystä minne tässä lomalla lähdetään. Normaalisti ollaan oltu 3 viikko kiertämässä eurooppaa autolla mutta tässä tilanteessa kyseinen reissu ei tule onnistumaan ainakaan ihan siinä mittakaavassa missä aina ennen. Suuri toive olisi että pääsisimme saksaan pariksi – kolmeksi viikoksi. Se varmaan ratkeaa vasta juhannuksen jälkeisellä viikolla. Toinen vaihtoehto on sitten jäädä suomea kiertämään. Saa nähdä miten käy.

Hieman tilattu latex asujakin, mutta uusissa latex farkuissa oli vetoketju rikki jo valmiiksi. Housut on lähetty takasin korjattavaksi ja toivottavasti saamme ne pian takaisin. Sitten luvassa hienoja latex peppu kuvia. Viikonloppuna olemme vaihtelun vuoksi ottaneet hotellihuoneen Helsingin keskusta, saa hieman vaihtelua kun pääsee välillä hotelliin. Vaikkakin yksi hotelli elämän upeimmista asioista, runsas aamupala buffetti. loistaa poissa olollaan. Ei anneta sen haitata.

30.05.2020

Klo 11.00 Ihanan aurinkoinen ja lämmin viikko on ollut täällä Suomessa! ihan kuin kesä olisi nyt tullut, ainakin tänne Helsinkiin. Tänään päättyy Suomessa koulujen lukuvuosi. Tänään on varmasti liikkeellä ihmisiä ulkona, koronasta huolimatta. Pieniä toivonpilkahduksia on, että pääsisimme kesälomalla lähtemään matkalle, tietenkin järkevällä ajattelulla.
Tämän viikonlopun aikana otamme taas uusia kuvia. korona-aika on ollut meille hyväksi, olemme laittaneet itseämme kuntoon ja tulokset alkavat näkymään. Tilasimme H:lle latex housut, odotetaan niiden tulemista kovasti. Tilasimme myös todella halvalla pvc reisisaappaat, saa nähdä millaiset ne ovat.

24.05.2020

Klo 19.30 Se olisi viikonloppu taas ohi. Viikonloppu meni kotona rauhallisesti. Hieman kävelylenkkejä kauniissa kesäisessä säässä ja mukavaa kotona puuhastelua. H on viettänyt lomaa tämän viikon ja J tehnyt töitä. H käväisi alkuviikosta Kuopiossa vuorokauden reissussa ja muuten loma mennyt ihan kotona auringosta nauttien ja siivotessa kotia. Lauantai ilta kävimme hieman kuvailemassa ja siitä muutaman kuvan tähän voisimme lisätä. Vaihtelun vuoksi oli vuorossa pvc asuista kuvailua.

17.05.2020

16.05.2020

Klo 11.30 Harmaa lauantai aamu. Odotellaan että tulee sellainen tauko sateessa että päästään aamulenkille. Tällä viikolla tuli tieto että lokakuussa peruttu Venus Berlin messut eli näyttää siltä että tämän vuoden kaikki oleelliset tapahtumat on peruttu. Eli tämä vuosi menee näköjään hieman tällein pikku hiljaa lämmitellen ja toivottavasti sitten ensi vuonna päästään tosissaan kiertämään eri tapahtumia. Ehkä se sitten ensi vuonna tuntuu sitten todella paremmalta. Olemme nyt käyttänyt hyödyksi tämän korona ajan ja olemme kuntoilleet. Ja tuloksia on mukavasti tullut.

09.05.2020

Klo 20.00 Hyvää lauantai iltaa. Tänään aamumme lähti reippaalla 6 kilometrin aamulenkillä. Samalla saimme kaivopuistossa kesän ensimmäiset jäätelöt. Ja pakko sanoa että maistui hyvältä. H otti banaani pallon ja J otti appelsiini pallon. Me olemme nyt käyttäneet hyödyksi tämän korona ajan ja olemme keskittyneet pudottamaan painoa. Tuloksia on tullut hyvin ja vielä sen asian suhteen työtä riittää. Siksi ei nyt hetkeen ole ostettu uusia latex asuja..

03.05.2020

Klo 19.00 Tänään kävimme sunnuntai ajelulla Kotkassa. Varmaan viimeisestä kotkassa käynnistä on yli 10 vuotta. Siellä oli yhtä hiljaista kuin muuallakin. Löysimme sieltä muutaman kivalta vaikuttavan kahvilan. Täytyy kesällä käydä uudestaan jos pääsisi nauttimaan siellä vaikka kahviakin. Vapun pitkä viikonloppu on mennyt kivasti lepäillessä joten huomenna on ihan mukavaa lähteä taas töihin.

02.05.2020

Klo 17.00 Tänään lähdimme heti aamusta kun heräsimme hieman kävelylenkille. Pakko oli saada vapun munkkien yms herkkujen rasitteet pois. Kävimme Helsingin keskustassa nauttimassa aamukahvia ja kauniista auringon paisteesta.

Kotiin menessä tiemme kulki ohi kampissa sijaitsevan keltainenruusu seksikaupan ohi. Pistäydyimme siellä katselemassa. Sieltä mukaan lähti punainen ruoska. Laitetaan pari kuvaa vielä uusista pvcleggareistakin.

01.05.2020

Klo 18.30 Vappuaatto takana. Oli hyvin rauhallinen ja kunnollisina ihmisinä vietimme sen kotona kuten suositeltukin. Syötiin hyvää ruokaa, munkkeja ja simaa. Katsottiin hyvä leffa ja ajoissa nukkumaan. Tänään kävimme pienellä vappu ajelulla.

Uudet leggarit saapui, instassa löytyy kuvia niistä. Itse tykkään kovasti niistä. GFB on nyt virallisesti toukokuulta siirtynyt syyskuulle. Meillä harmiksemme ei ole mahdollista osallistua niihin syyskuussa. Kovasti vielä heinäkuussa olisimme lähdössä saksaan lomalle mutta saa nyt nähdä onnistuuko sekään. Lokakuussa olisi suunnitelmissa osallistua Berliinissä venus berlin seksimessuille, ehkä se voisi jo onnistua 🙂

18.04.2020

Hei taas! Legginsit eivät ehtineet tulla, joten kenties ensi viikonlopuksi. olemme tässä koko viikonlopun etsineet ja katselleet meille uutta kotia. Meillä saattaa olla muutto 1.6

 siitä olen iloissani, tykkään muuttaa ja se uuden asunnon tunne 

 Ehkä hieman outo🤣 Tänään illalla meillä on instagramin puolella pieni live video, tulkaahan kuulolle!
tänään kävimme lenkillä ja ruokakaupassa. Huomenna on tiedossa lenkkeilyä ja ehkäpä käydään ottamassa jossakin ulkona uusia kuvia. 

 H ensi viikolla 4 työpäivää ja J on töissä 5 päivää.

15.04.2020

Kevät tekee tuloaan ja sitä myöten pitäisi myös fiilis nousta, mutta tämä Korona-virus aika meinaa välillä nakertaa jaksamista ja positiivisuutta. Mutta toisaalta on tässä hyväkin puoli, ehkä me kuoriudumme ulos täältä kotioloista hieman erilaisina 😉 Täytyy ottaa ilot tässä tilanteessa sieltä, mistä se on saatavilla.

H tekee töitä kotoa käsin pääsääntöisesti ja J tekee pitkää päivää aamusta iltaan. Viikonloput ovat pitkälti menneet levätessä ja ulkoillessa. Varovaisesti olemme miettineet kesälomaa, mutta emme uskalla kovin pitkästi sitä vielä miettiä, kun ei tiedä pystyykö tuolloin matkustamaan.  

Uudet pvc legginsit on tilattu, ehtiiköhän ne viikonloppuun mennessä?

13.04.2020

Klo 16.30 Pääsiäinen lepäilty hyvin ja nyt on taas virtaa tulevalle työviikolle. Jos vielä lähtisimme kunnon iltalenkille ennen iltapalaa, sitten on taas hyvä mieli. Mitenkäs teidän pääsiäinen sujunut?

10.04.2020

Klo 17.45 Oikein hyvää pääsiäistä. Täällä ollaan nautittu oikein hyvät pihvit ja jälkiruokana juustokakkua. Pääsiäiseen kuuluu hyvä ruoka ehdottomasti. Mitenkäs teidän pääsiäinen sujuu? Olemme harmiksemme tehnyt päätöksen ettemme osallistu GFB:n bileisiin toukokuussa. Harmittaa kovasti teidänkin puolesta koska olisi ollut tarkoitus tehdä iloksenne kattava reissu kertomus. Virallisesti tapahtumaa ei ole vielä peruttu mutta oletamme sen tapahtuvan. Toivottavasti tapahtuma siirtyy kesälomalle ja toivottavasti silloin tämä epidemia olisi selätetty. Mutta nauttikaa pääsiäisestä ja muistakaa seurata instaamme, sillä tapahtuu aina.

04.04.2020

Klo 18.00 Hyvää viikonloppua. Upean kaunis aurinkoinen viikonloppu. Tänään leivottu ja nukuttu hyvät päiväunet. Ensi viikolla ois jo pääsiäinen. Mitäs te ihanat meinaatte tehdä pääsiäisenä? Me tässä mietimme kävisimmekö illalla hieman cruisailemassa autiossa helsingissä vai ei.

01.04.2020

Klo 15.00 Se olisi jo huhtikuu ja pääsiäinen samalla lähestyy kovaa vauhtia. Toivottavasti teitä ei onnistuttu sentään huijaamaan näin aprilli päivänä.

31.03.2020

Klo 06.30 Huomenta. Päätimme että tämän pahimman koronan ajan emme ihan joka päivä päivitä päiväkirjaa. Ihan siitä syystä koska tällä hetkellä ei elämässämme tapahdu mitään. Tuskin jaksatte lukea joka päivä että aamulla läksimme töihin ja illan istuimme kotona. Vähintään kerran viikossa päivitämme ja tietysti jos on jotain tapahtunut niin toki silloin. Instaa laittelemme enemmän kuvia ja stooria joten sitä kannattaa kyllä aktiivisesti seurata.

28.03.2020

Klo 19.00 Hyvää lauantaita. Mitäs teidän lauantaihin kuuluu? Meille kuuluu ihan hyvää. Syöty hyvin ja nukuttu päiväunet. Tämä alkaa olla haasteellista keksiä päivittämistä kun ei tapahdu yhtään mitään. Kävimme ostamassa muutaman lautapelin jotta voidaan pelailla iltamme kuluksi. Mies (J) aikoo huomenna opetella muutaman kortti taikatempun, taikatempuilla kuulema saa naisia.

26.03.2020

Klo 20.00 Onpas ollut töissä todella kiireistä ja pitkää päivää. No onneksi kohta on viikonloppu ja ei kiire mihinkään. Pääsiäisen kuvaus sessio seinäjoella on nyt sitten peruttu kun tulee tiesulut. Myös olemme nyt alkaneet jo henkisesti valmistautua GFB reissun peruuntumiseen. Harmittaa todella paljon myös teidän puolesta, oli tarkoitus tehdä hieno selostus koko 1,5 viikon reissusta iloksenne. Mutta nyt tilanne on tämä ja sille meistä ei kukaan mahda mitään. Emme varmasti ole ainoita joilta hienot suunnitelmat peruuntunut. Ehkä ensi vuosi on parempi.

24.03.2020

Klo 16.00 Eilen jäi kokonaan päivittämättä. On sen verran pitkiä työpäiviä ja kotona virta loppu ettei vaan jaksanut päivittää. Ja tosin tässä alkaa aiheet loppua kun päivät muodostuu siitä että käy töissä ja kotona istuu. Saattaa tulla tylsää lukemista seuraavat kuukaudet. Toivottavasti keksisimme jotain uutta ja piristävää. Mites teillä menee ja miten saatte ajan kulumaan kotona?

22.03.2020

Klo 21.00 Hyvää sunnuntaita. Tänään oli taas upea aurinkoinen ilma. Kävimme aamupäivä kävelyllä. Kävelimme kotoa Helsingin keskustaan. Ja voimme sanoa että oli keskustan kadut todella hiljaisia. Jotenkin sellainen uskomaton fiilis miten voi pääkaupungin kadut hiljentyä näin kuin ne on nyt tehnyt. Ensi viikolla ilmeisesti tulee päätös GFB :n järjestämisestä. Ja sen päätöksen me kaikki varmaan arvaamme.

21.03.2020

Klo 10.00 Huomenta. Hyvin nukutun yön jälkeen avaa verhot ja huomaa että tämän talven lumisin aamu. Aika kauan meni tänä talvena että lunta tuli maahan. Ensi viikolla ois tarkoitus laittaa kesärenkaat alle joten lumi voi kadota pikku hiljaa. Mites teidän lauantai suunnitelmat? Me lähdemme kohta käymään kaupassa ruokaa ostamassa ja tänään on hyvällä omalla tunnolla voi nukkua päiväunet.

20.03.2020

Klo 16.30 Se olisi perjantai ja vielä kun puoli tuntia jaksaa painaa töitä alkaa viikonloppu. Eilen meillä oli leipomispäivä kuten varmaan huomasitte insta stoorista. Ne oli todella hyviä pullia. Tänään pääsee kotiin hyvää ruokaa ja viltin alla leffan katselua. Hieman kun olemme sellaisia meneväisiä niin on todella haasteellista keksiä kotona tekemistä kun ei voi vaan mennä mihin huvittaa. Viikonlopun aikana lupaamme kuvailla uusia kuvia sekä kaivaa arkistosta vain ja ainoastaan tällä sivustolla julkaistavia ”retro” kuvia eli hieman vanhempaa kuvaa. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille

19.03.2020

Klo 16.30 Eilen oli niin kiireinen päivä ettei ehtinyt päiväkirjaa päivittää. Eilisen pitkän työpäivän jälkeen kävimme syömässä triplan pancho villassa syömässä. Ajattelimme hieman tukea ravintola yrittäjää ja nauttia illallinen ravintolassa. Tänään taas työt on täyttänyt päivän ja itseasiassa vieläkin hieman päivä kesken, mutta pieni päivitys välillä. Onneksi ulkona on kaunis aurinkoinen ilma joka hieman tuo sitä hyvää fiilistä.

17.03.2020

Klo 18.30 Tiistai. Se olisi taas yksi päivä tästä viikosta ohi. Ja emmerdale alkaa, pienestä se on ilo irti otettava. Joutuu oikein miettimään mistä kirjoittaa kun ei viitsi tänne kirjoittaa näistä ikävistä uutisista joita lehdet ja media täynnä. On sen verran raaka tuuli ettei pysty lähtemään kävelemään. Joo tiedän, se on pukeutumis kysymys mutta meren rannassa tuuli on kylmä ja en kyllä omista edes kunnon talvivaatteita. Illan kuluksi voisi katsella ja ihailla asuja netistä libidexin sivuilla.

16.03.2020

Klo 20.30 Maanantaista selvitty. Pitkä työpäivä takana ja suihkun kautta viltin alle telkkaria katselemaan. Nyt kun olemme kuulleet uudet tiukemmat ohjeistukset virusta varten niin täytyy alkaa tallentamaan elokuvia jotta saa kuukauden kulumaan kotona paremmin. Ja tietysti nyt on aikaa kuvailla. Ja teillä on hyvin aikaa tutustua tähän sivustoon ja seurata instaamme. Instaan lisäillään joka päivä stooreihin myös arkisia kuvia.. Pysykää turvassa ja terveenä.

15.3.2020

Eilen illalla kävimme Hämeenlinnassa. Siellä oli melko hiljaista, kuten täällä Helsingissäkin. Hämeenlinnasta tultuamme katselimme elokuvaa ja vietimme rauhallisen illan. Tänään heräsimme aikaisin ja söimme runsaan aamiaisen. Päivä alkoi sillä hyvin 🙂 Aamupalan jälkeen menimme kävelylle, aikamoinen tuuli, mutta muuten hyvä ilma. Tänään katsomme jonkun elokuva ja teemme pannukakkua 🙂 Sunnuntai herkuttelua.

14.03.2020

Klo 15.30 Lauantai, viikon päivistä parhain. Saa nukkua pitkään ja juoda kiireettömästi aamukahvit. Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Eli hyvä fiilis. Alku illasta lähdetään piipahtamaan hämeenlinnassa ja kuvaamistakin pitäisi ehtiä jossain välissä harrastamaan.

13.03.2020

Klo 20.00 Se olisi viikonloppu. Päivitämme bile kalenteria. Nyt on korona viruksesta johtuen peruttu maalis/huhtikuun bileet. Todella ikävää mutta erittäin ymmärrettävää että tapahtumat perutaan. Onneksi kuvien ottamiseen virus ei vaikuta.

12.03.2020

Klo 18.30 No niin se ois taas työpäivä takana. Työpäivä oli todella hiljainen, johtuiko se tästä viruksesta jää nähtäväksi. Muutenkin alkaa todella paljon jännittämään meneekö kauan suunniteltu ja erittäin kovasti odotettu GFB reissu pieleen. Täytyy vaan jatkaa toivomista että virukset on siihen mennessä mennyttä. Vielä ei uskalla varata laivoja yms reissulle.

11.03.2020

Klo 07.00 Huomenta. Väsyttää mutta ei auta. Kahvia ja töihin.

Klo 19.30 Työpäivä takana taas. Viikko olisi puolessa välissä. Aamulla oli suht tyhjä ratikka. Johtuikohan corona viruksesta vai mistä. On alkanut pelottaa ettei vaan GFB:tä peruta corona viruksen takia. Eihän sille mitään voi jos näin käy mutta pettymys on silloin todella suuri. Täytyy toivoa ja rukoilla. H:kin saapui työmatkalta kotiin eli tiimi taas kasassa. Seuraavat 3 viikkoa on sitten J:llä 10-12h työpäiviä tiedossa.

10.03.2020

Klo 18.30 Työpäivä takana. H on työmatkalla joten auto on hänellä. Minulle jää julkisten käyttö ja se on aavistuksen mukavuusalueen ulkopuolella, mutta siitäkin selvittiin. Nyt sohvalla emmerdalea katsellen ja kahvia nauttien. Vielä kun olisi se sauna. Täytyisi joku päivä laittaa kuva kansioon ns retro kuvia vuosien takaisia latex kuvia..

09.03.2020

Klo 15.30 Enää pari tuntia ja loman jälkeisestä maanantain työpäivästä selvitty. Loman jälkeen ensimmäisessä päivässä on kauheinta avata sähköposti ja alkaa selvittää sinne tulleita viestijä. Pystyykö muut samaistumaan tähän vai olenko yksin tämän ongelman kanssa? Huomenna taas H lähtee työmatkalle varsinais-suomeen eli arki alkanut hektisenä. Onneksi 2 viikon päästä (21.3) on Tampereella bileet. Pääsee taas pitkästä aikaa bilettämään. Olemme siis Tampereella Rsykeen bileissä ravintola mixeissä. Saa tulla moikkaamaan ja kertomaan ihan livenä kuulumisia jos tahtoo. Yhteistyökumppanin paketti käyty päivällä hakemassa ja illalla tulee instaan video kun avaamme paketin, itsellemmeki suuri yllätys mitä laatikko sisältää.

08.03.2020

Klo 13.00 Huomenta. Hyvää naistenpäivää. Taas tuli nukuttua pidempään, mutta niinhän sunnuntaisin saa tehdäkkin. Eilen illalla kävimme Porvoossa kahvilla ja katselemassa millaiselta näyttää Porvoo lauantai iltana. Vastaus on hiljaiselta ja kylmältä. Tänään vuorossa päivä kävely raittiissa ulkoilmassa ja omien asuin kulmien ihailua. Hieman tekisi mieli muuttaa uuteen kotiin mutta se pakkaaminen ja muutto ei ole niin kivaa puuhaa. Ainahan sitä vois palkata orjia muutto avuksi. Näissä ajatuksissa kävelylle.

Klo 19.00 Kävelyllä käyty sen jälkeen perunamuussia ja paahtopaistia. Olisi varmaan maistunut sinullekkin. Sitten voitti päiväunet vaikka yritimme kuinka olla nukkumatta. Kävimme verkkokaupassa katselemassa uutta kameraa. Emme me niistä mitään selvyyttä saanut. Vanha kamera tekee mielestämme liian tummia kuvia. Olisiko teillä tietoa mikä kamera olisi hyvä. Auttakaa ja kertokaa vinkkiä, voit laittaa yhteistietolomakkeen kautta tai instassa viestiä.

07.03.2020

Klo 13.00 Huomenta. Tulipas nukuttu silmät aukesi vasta kello 12. Nukkuminen lämpimän peiton alla on yksi parhaimpia asioita . Hyvä aamupala ja tänään käydään kävelyllä. Vietetään sellainen rento lauantai. Eilen oli instassa 30min livevideo. Mikäli piditte mielellämme uudestaankin teemme. Video on vielä nähtävissä, käy toki katsomassa.

Klo 19.00 Nyt on ainakin hyvin nukuttu. Otettiin vielä parin tunnin päivä unet. Virtaa riittää nyt. Vielä kun sais jonkun hyvän ajatuksen mitä tekisimme tänään. Lasillinen viiniä ja putousta katsomaan ainakin.

06.03.2020

Klo 14.00 Kylläpä nukutti hyvin omassa sängyssä. Aamupäivä mennyt sohvalla katsellen telkkaria. Tietysti reissussa olleet latex asut pesty ja kuivumassa. Kohta lähdetään käymään Lohjalla. Eilen Lontoossa ja tänään Lohjalla, melkein sama asia. Onneksi on vielä viikonloppu ennen kuin tarvii mennä töihin.

05.03.2020

klo 9.00 Torstai aamu valkenee harmaa Lontoossa. Tänään on se päivä kun suuntamme kotiin. Illalla pääsee nukkumaan omaan sänkyyn. Muutama tunti pitäisi vielä kuluttaa aikaa ennen lentoa. Se viimeisen päivän kuluttaminen on aina haaste kun on laukkuja yms tavaraa niin ei kauheesti viitsi enää kierrellä kauppoja yms.

Klo 22.30 Kotiin saavuttu. Helsingissä oli vastassa viileä sää ja vesisade. Lentoasemalta junalla keskustaan ja ratikalla kotiin. Kuuma suihku ja nyt iltapalana alepan pakastepitsat. Kerkesi tottumaan tuohon lontoon aikaan niin nyt on suhteellisen pirteä ottaen huomioon paljonko kello on. Matkalla kotiin tuli mieleen että olisi voinut kyllä ottaa Lontoosta lennot jonnekkin saksaan. Olisi viettänyt saksassa viikonlopun. Tulette vielä huomaamaan että olemme aika paljon saksassa. mm syksyllä venus berlin erotiikkamessuille olisi tarkoitus mennä. Viime vuonna jäi välistä mutta olemme siellä käynyt 5 syksynä.

04.03.2020

Klo 15.30 Pohjois-Lontoo. Siirrytty lontoon pohjois osiin. Tarkoitus oli tänään ottaa kuvia ulkona mutta sateinen sää taitaa sotkea ulko suunnitelmat. Otamme siis varmaan sisällä baarissa yms kuvaa illemmasta. Ja tänään voimme katsoa telkkarista Emmerdalesta jakson 8748 eli noin 500 jaksoa suomea edellä.. eli halvat ne on ilot meilläkin. Tässä reissun aikana huomannut miten ystävällisiä ja kohteliaita ihmisiä englantilaiset ovat. Illalla tuli pubissakin moni juttelemaan ja kertomaan englannista sekä missä kannattaa käydä kun he kuulivat meidän olevan turisteja. Tiesimme kyllä ystävällisyyden mutta jotenkin se silti onnistui yllättämään. Tästä voitaisiin suomessakin ottaa mallia. Ainakin meihin käytöstavat ja kohteliaisuus tekee suuren vaikutuksen.

03.03.2020

Klo 9.00 Tiistai. Tänäkin aamuna silmät aukesi klo 7. 00. Kohta aamiaselle ja sitten ajattelimme kävellä katselemaan hieman onko kuningatar kotona sekä Hyde Parkkiin. Siinä sellainen sopiva aamulenkki.

Klo 18.00 päivä kääntyy iltaa. Seuraavana vuorossa hieman latex kuvauksia. Ja sitten kuvauksien jälkeen olisi varmaan mentävä käymään englantilaisessa pubissa. Eikös kaikki englantilaiset tee niin? Nyt kun me ollaan oltu hieman niin kuin vieroitus hoidossa autolla ajamisesta melkein viikko, niin olisi kiva perjantaina / lauantaina ajella jonnekkin treffeille kivan naisen kanssa jos sellainen löytyy. Joku Helsinki + 200km? Toki voi olla ihan helsingistäkin. Viestiä tulemaan jos joku haluaa lähteä..

02.03.2020

Klo 10.00 Mäkkäri aamupalalla käyty. Tämä aika ero tekee sen että tahtoo joka aamu herätä klo 7 paikallista aikaa. Mielellään nukkuisi pidempään mutta ei tule uni. Tunti vielä täytyy odottaa ja sitten aukeaa libidex.

Klo 16.30 Kylmästä viimasta huolimatta reilun 5 km aamupäivä lenkki tuli tehtyä ja siihen päälle parin tunnin päivä unet. Nyt olisi mietinnässä mikä on illan ohjelma. Eilen hieman kuvailtiin ja tuotoksia on instassa nähtävillä. Kyllä varmaan tänäänkin otetaan kuvia.

01.03.2020

Klo 11.00 Huomenta. Hyvin nukutun yön jälkeen herätty jo aikaisin sunnuntai aamuun. Käyty aamiaiasella ja 4 km aamulenkillä. Aamunlenkin varrelle sattui London Eye maailmanpyörä sekä Big Ben. Ja siis Big Ben ei siis ole joku paikallinen pornotähti jolla on hervoton kulli vaan hiton iso kello. Nyt hieman lepäilyä ennen shoppailu retkeä.

Klo 17.00 Lepäilyn jälkeen käyty shoppailemassa. Edelleen täytyy kehua miten kauniisti ja seksikkäästi englantilaiset naiset pukeutuu. Nahkahousuja näkyy jokapuolella naisten jalassa ja mikä silmiämme erityisesti miellyttää niin kahdella naisella todella upeasti pvc housut jalassa. Pvc ja latex housut/leggarit on kyllä seksikkäimmät asut mitä on olemassa. Oletteko samaa mieltä? Kohta olisi tarkoitus ottaa hieman uusia kuvia joten erityisesti instaa kannattaa seurata illalla. Muistakaa että 2h aika ero joten kuvia saattaa tulla suomen aikaa myöhäänkin. Ja huomenna odotettu reissu libidexin myymälään.

29.02.2020

Klo 20.30 Pitkän päivän päätteeksi Lontooseen saavuttu. Matka meni kivasti kun oli iso kone. Hotellimme on aivan keskustassa. Nopeasti kävimme syömässä ja pubissa yhdellä siiderillä. Siitä voi jo tehdä päätelmän että ihmisiä on joka paikassa todella paljon, joten selväksi tulee se että suurkaupungissa ollaan. Vaikka käväsimme ihan vaan kulman takana syömässä, silmiämme kivasti piristi liikennevaloissa kaunis nuori nainen kirkkaan vihreässä pvc hameessa. Hieno kaupunki. Matka väsymys painaa sen verran että tarkempi kaupungin tutkiminen jää huomiselle ja libidexin vierailu maanantaina.

28.02.2020

Klo 20.00 Perjantai, se olisi viikonloppu ja loma. Rahat käyty vaihtamassa englannin valuutaksi. Latex kassi pakattu. Kamera pakattu. Eiköhän me hyvä reissu saada aikaiseksi. Eli hyvällä ja odottavalla fiiliksellä huomista lentoa odottaen. Kannattaa seurata sivustoa ja instaa. Tahdomme vielä kiittää teitä jotka jaksatte käydä lukemassa sivustoamme. Sivusto nyt ollut 2 kuukautta ja helmikuussa kävijämäärät on triplaantunut. Olemme todella iloisia. Kiitos.

27.02.2020

Klo 20.00 Torstai, oliko se torstai joka oli toivoa täynnä.. Ainakin se on ollut tehokas päivä. Siihen on sisältynyt tehokkaasti työntekoa sekä illalla herra kävi parturissa siistimässä tukkaa. Enää ois huominen ja alkaa viikonloppu. Mitä mieltä olette, joko on kevät? Oisko se edes lähellä?

26.02.2020

klo 20.00 Tämän päivän työt saatu tehtyä ja reissu työläinenkin saapunut kotiin. Harmittaa kun ei ole saunaa, nimittäin nyt maistuisi hyvät löylyt sekä sauna juoma. Täytyy varmaan alkaa katsella kämppää jossa on sauna. Aikasemmassa asunnossa oli sauna ja se lämpesi oikeastaan joka ilta. Nyt hieman iltapalaa ja nukkumaan.

25.02.2020

Klo 19.30 Lomaa edeltävä viikko on aina todella kiireinen töiden puolesta, niin se on nytkin. Aamulla aikaisin töihin, pitkä päivä töissä. Kotiin syömään, suihkuun ja nukkumaan. Siinä päivän kulku. Lauantaista eteenpäin varmasti saadaan hieman enemmän sisältöä päivityksiin, yrittääkään jaksaa.

24.02.2020

Klo 19.30 Maanantaista taas selvitty. Se on jännä että aina maanantai on yhtä härdelliä koko päivä. Kerrankin kun ei satanut niin aamu aloitettiin reippaalla parin kilsan kävelyllä juna-asemalle. Huomenna kauniinpi osapuolemme lähteekin kahdeksi päiväksi työmatkalle varsinais-suomeen. Ilmeisti sen kunniaksi meillä on näköjään tuoretta paistettua pullaa.

23.02.2020

Klo 10.00 Aivan upea keli pitkästä aikaa ulkona. Aurinko paistaa todella kauniisti. Eilen iski väsy kesken leffan katselun joten nyt katsellaan leffa loppuun. Sitten reippaasti kävellen Helsingin keskustaan nauttimaan raikasta ilmaa sekä leffaan katsomaan elokuva. Tämän päivän aihe on elokuvat sekä ulkoilu. Eikös se ole sunnuntaille täydellinen ohjelma?

22.02.2020

Klo 18.00 Lauantai. Tämä on viikonpäivistä se paras. Oletteko samaa mieltä? Käytiin jumbossa shoppailemassa ja nauttimassa jäätelöt. Sitten hyvää ruokaa ja täydellä mahalla 2,5h päiväunet. Päiväunet voittaa kyllä huonon seksin. Nyt on tulossa kahvit. Kahvia kyllä molemmilla menee aika monta kuppia kahvia päivässä. Illalla olisi ajatuksissa katsoa meduusan isku leffa. Ja katsella ikkunasta tuota aikamoista myrskyä.

21.02.2020

Klo 19.15 Vihdoinkin se olisi viikonloppu. Ja taas sataa sekä myrskyää. Se olisi enää viikko lomaan. Todellakin loman tarpeessa. a on todella kiva päästä muutamaksi päiväksi lontooseen. Mahdollisuus että keli olisi keväisempi kuin täällä. Viikonloppuna otetaan jonkinlaisia uusi kuvia, joita kivoja ideoita kuviin löytyy jo päästä. Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille, nauttikaa.

20.02.2020

Klo 18.30 Niin kiireinen viikko ollut että meinasi viikonloppu päästä yllättämään. Tänään yhtä äkkiä tajusi että onkin jo huomenna perjantai. Instassa tuli kysymys johon lupasimme vastata täällä. Kysymys kuului: Oletteko polyamorisia /kimppailusta pitäviä? Joo ja joo.. Olemme 20v ollut yhdessä ja elokuussa 10v naimisissa. Oikeastaa koko suhteemme ajan mukana on ollut kolmantena nainen. Alku vuodet meni enemmän seksiseurana mutta nyt kun ikää tullut enemmän osaamme arvostaa fwb henkistä muutakin yhdessä oloa kuin pelkkää seksiä. Sellaiset oikeat polyamoriset ihmiset ei varmasti meitä pidä polyinä joten ehkä olemme sellainen kevyt versiot polyamoriasta. Emme voisi kuvitella muuttavamme saman katon alle asumaan kolmannen kanssa mutta syvällinen suhde kyllä kiinnostaa oikean henkilön kanssa. Vuosien varrella kimppailussa tavattu todella upeita ihmisiä ja mahtavia persoonia. Search välilehdellä haku tälläkin hetkellä mukavasta naisesta kainaloomme. Lyhyt tiivistys. Pidämme kimppailusta ja omasta mielestämme olemme kevyt versio polyamorisesta.

19.02.2020

Klo 20.00 Oli mahtava fiilis kun oli sellainen keväinen ilma. Jospa pikku hiljaa alkaisi kevät tulla. Tänään kauniinpi osa puoli oli työmatkalla Paimiossa ja herralla muuten kiireinen työpäivä toimistolla. Mikäs näin kauniina päivänä on ajellessa. Nyt kun on noin hieno yhteydenotto laatikko niin voisitte laittaa vaikka viestiä mistä aiheista olisi mielenkiintoa lukea tässä päiväkirjassa ja muitakin toiveita koskien sivustoa? Samalla tulisi testattua laatikon toimivuus. Yhteydenotto löytyy siis search sivulla. Jäämme odottamaan ajatuksia.

18.02.2020

Klo 19.00 Tiistain kunniaksi asennettu uusi välilehti search. Siellä on yhteydenottolomake jolla saa otettua yhteyden jos tuntuu että on asiaa meille tai haluaa antaa vinkkiä tms. Lisäksi sille sivustolle päivitetään ns ajankohtaiset asiat joita etsitään sillä hetkellä. Kuten esim kuvaus yms seura. Kannattaa seurata aktiivisesti, joskus saattaa olla tylsää niin sinne laitetaan silloin esim kahville /lasilliselle yms pyynnöt . Eiköhän illan aikana vielä kuvagalleriaan joku kuva lisätä.

17.02.2020

Klo 18.30 Maanantain työpäivästä selvitty. Lämmittää myös kovasti kovaa vauhtia lähestyvä loma. Enää olisi 2 viikkoa. Kieltämättä on todella paljon loman tarpeessa. Toivottavasti tekin innostutte lontoosta tulevista latex kuvista. Samalla pitäisi alkaa jo suunnittelemaan myös kesälomaa. Me ollaan aina oltu autolla 3 viikkoa jossain päin eurooppaa. Viime vuonna olimme 3 viikkoa & 8000km reissulla jossa kaukaisin paikka oli Valencia espanjassa. Nyt olisi ainakin Munchenissä tiedossa kivat fetissi bileet heinäkuussa joten todennäköisesti sinne siis. Jotenkin auttaa jaksamaan tässä harmaassa sateisessa säässä kun voi suunnitella lomia.

16.02.2020

Klo 18.30 Pahoittelemme että hieman tylsiä päivityksiä, mutta välillä on hieman seesteisempää elämää. Lupaamme vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun saadaan flunssa selätettyä ja saadaan taas vauhti päälle. Eilinen meni kivasti. Oli todella kiva pitkästä aikaa istua kavereiden kanssa iltaa ja jutella. Ruoka oli hyvää ja aika meni nopeasti jutellessa. Muutama viini lasillinen siinä samalla. Live video laitettiin kotimatkalta instaan ja varmasti jatkossakin live videoita tulee instaan eli kannattaa seurata sielläkin meitä.

15.02.2020

Klo 14.00 Kiireetön lauantai aamu. Ne on parhaita kun saa nauttia aamukahvia sohvalla katsellen telkkaria. Kohta lähdetään vantaalle ystäviemme luo syömään päivällistä. On mukavaa nähdä ystäviä. Olevinaan elämä on niin kiireistä ja hektistä ettei kavereita ehdi edes kunnolla nähdä. Flunssakin alkaa olla ohi joten illalla voisimme lähteä hieman ajelemaan ja varmaan ottamaan jonkun uuden kuvankin. Toivottavasti ei ala satamaan niin olisi kivempaa ottaa kuvia.

14.02.2020

Klo 9.30 Kaikille hyvää ystävänpäivää 🙂

Klo 19.30 Se ois perjantai ilta ja ystävänpäivän ilta. Todennäköisesti tällä hetkellä monet nauttimassa kynttilä illallista ravintolassa. Me parannellaan flunssaa viltin alla. Laittakaa viestiä mikäli olisitte kiinnostunut esiintymään kanssamme kuvissa. Päästään sitten suunnittelemaan aikaa ja paikkaa. Kuvauksia järjestetään ympäri suomen eli voitte olla mistä päin vain. Esim seinäjoki olisi suunnitelmissa pääsiäisenä, innokkaita? Kerro itsestäsi ja mistä päin olet latexlovercouple(a)gmail.com Etsimme aivan tavallisia naisia, ei koko yms rajoituksia. BDSM henkisiä tyylikkäitä amatööri kuvia. Samalla voidaan ottaa sinusta sellaisia kuvia kun haluat itsellesi

13.02.2020

Klo 18.00 Se ois työpäivä ohi ja uunissa paistuu kana iltaruuaksi. Flunssa näyttää iskevän kauniinpaan osapuolemme joten taitaa viikonloppu mennä rauhallisesti viltin alla. Huomenna on ystävänpäivä joten herrat muistakaa esimerkiksi varata kivasta ravintolasta pöytä ja viekää daamit syömään kiva illallinen.

12.02.2020

Klo 15.00 Se olisi jo keskiviikko. Viikonloppu lähestyy vauhdilla. Viikonlopun suunnitelmat, perjantai on vielä aika avoinna. Jos keli on huono saattaa se olla että viltin alla leffaa katsotaan. Lauantaina pitkästä aikaa menemme syömään nuoruuden ystäviemme luokse. Välillä on kiva nähdä ystäviäkin. Mitähän uutta kivaa me teille tänne sivustolle keksittäisiin? Yritetään illalla kun pääsemme kotiin päivittää kuvagalleriaan muutaman kuvan. Uusia ei ole nyt otettu mutta kaivetaan arkistoja.

Klo 19.00 Nyt on muutama kuva arkistosta lisätty galleriaan. Kuvat on pari vuotta vanhoja mutta välillä on kiva muistella menneitä. Harvinainen kuva mm missä mies on sidottuna. Yleensä meillä on roolit toisin päin.

11.02.2020

Klo 12.00 No niin käykää tutustumassa uuteen Facebook sivuun. Sinne voisi olla kiva päivittää enemmän sellaisia ajankohtaisia asioita ja siellä saa kommentoida kuvia / asioita. Viestiäkin saa laittaa mutta pidetäänhän viestittely yms asiallisena. Ei kiitos mitään sukupuolielimen tms kuvia. Jos pysyy asiallisena niin kommentointi ja viestittely ominaisuus pysyy jos ei se poistuu. Olisi aina kiva kuulla mitä teille kuuluu ja teidän ajatuksia bdsm / fetish maailmasta(nne). Jutella saa jos on asiaa tai vaikka ei olisi asiaa. Mitä enemmän olette aktiivisia niin sitä enemmän sinne tulee päivityksiä.

Klo 15.30 Arkipäivityksiin täytyy ihan käyttää ajatusta mitä näihin kirjoittaa. Perus arki on niin tylsää luettavaa kun ollaan koko ajan töissä. Molemmat sellaisia työnarkomaaneja. Suunnitelmissa lähteä käymään tallinnassa tai 23h risteillyllä. Menee kyllä todennäköisesti maaliskuulle ennen kuin ehtii. 23h risteilylle hytti narttu/orjatar leluksi ja alistettavaksi. Se on sellainen yksi toteutumaton fantasia/haave joka joskus toivottavasti toteutuu. Kaikkea ajatuksia sitä meillekkin päähän mahtuu.

Klo 19.00 Kiitoksena ennätyksellisestä viikosta kävijämäärissä mitattuna lisäsimme videoclip sivun. Ensimmäinen video on ja sinne aina silloin tällöin lisäillään vidoita. Kiitos teille!

10.02.2020

Klo 14.30 Tänään kun työpäivä ohi muutaman viikon tauon jälkeen lähdemme uimaan. Pikkuisen täytyy alkaa taas kuntoilemaan. Kevät kun tulee pääsee pelaamaan tennistä. Eilen kun lähdimme Jyväskylästä etelään ajamaan niin auton navigointi näytti että menemme pohjoiseen. No se varmaan halusi hiihtolomalle lappiin koska se näyttää edelleen jossain pohjoisessa olevan. Sellaisia ne navit on. Mitä mieltä olette. Tahtoisitteko katsella lyhyitä video klippejä? Ei siis mitään panovideoita. Sellaisia latex videoita, ulkona ja sisällä kuvattuja? Muutamia sellaisia olisi. Suomesta ja saksassa kuvattuja.

klo 20.30 On tullut toive kun kaikki ihmiset ei ole Instassa että voisiko sivumme löytyä muualtakin. Nyt olemme luonut facebookkin sivustomme. Se löytyy latexlovercouple nimellä. Sinne ei varmasti tule ihan niin paljon kuvia kun instaan mutta tarinaa ja jotain kuvia sinnekkin tulee. Riippuu tietysti paljon siitä kuin paljon seuraajia tulee.

https://www.facebook.com/Latexlovercouple-112124073691905

09.02.2020

Klo 16.00 Jyväskylästä päästy kotiin. Ja 2h päiväunet nukuttu. Eilen tuli otettua uusia kuvia ja hieman promo kuviakin. Oli kivaa nyt taas olemme valmiita uuden viikon työviikon haasteisiin. Me kaivattaisiin kuvauksiin mukaan naista. Ei seksi tms kuvia. Ajatuksena lähinnä sitomis/alistus kuvia ja bi henkisyyttä jos löytyy niin naisten välistä suutelu kuvaa yms. Kuvissa ei seksiä, alastomuutta ja kasvot ei näy niin halutessasi. Tietysti toteutamme samalla jos sinulla on haluja saada itsestäsi kuvia. Kuvat ovat amatööri tasoisia. Keväällä olisi tarkoitus etsiä luotettava ammatti kuvaaja jolloin saisit ammatti tasoisia kuvia. Olisiko kiinnostuneita? Kuvaukset voidaan järjestää muuallakin kuin pk seudulla

08.02.2020

Klo 10.00 Aamukahvia nauttien heräilyä. Laukkujen pakkaaminen vielä ja sitten kohti jyväskylää. Huhujen mukaan jyväskylässä ja matkalla sinne pääsemme näkemään jo luntakin. Kiva fiilis kun näkee luntakin tänä talvena. Mielummin toki asuisimme talvet jossain missä on lämmintä ja aurinko paistaisi. Illaksi varattu pöytä ravintolasta joten hyvää ruokaa ja mukavaa illan viettoa tiedossa. Tämä on sitä parisuhde aikaa kahdestaan. Mikä on hyvin tärkeä kiireisen arjen keskellä.

Meiltä on kyselty harrastammeko kimppaa. Vastaus on kyllä. Olemme 20v ollut yhdessä ja suht koko ajan ollut nainen mukana leikkikaverina. Tällä hetkellä seuralaista ei ole ja olisimme kyllä kiinnostunut lähtemään kivan naisen kanssa treffeille. Kiinnostuksena on enemmän sellainen fwb henkinen ”suhde”. Seuralaiseltamme emme vaadi latex asuja tms. Kiinnostuneet naiset saa ottaa yhteyttä vaikka instan kautta tai s-postilla.

Joku sanoin joskus että naiset on kuin ratikat aina tulee uusi kun edellinen mennyt, mutta ei se vaan muistanut kertoa miten harva se vuoroväli on 🙂

Klo 18.00 Jyväskylä saavutettu. Hotellihuoneessa valmistauduttu iltaan. Kohta on pöytävaraus ja päästään syömään hyvää ruokaa. Suunnitelmissa käydä illalla jossain drinkillä ja kuvailla hieman. Mukana on hieman erilaisiakin latex vaatteita mitä ei ihan viime aikoina kuvissa näkynyt. mm aivan ihana latex hame.

07.02.2020

Klo 08.00 -6,5 pakkasta. Taitaa olla talven kylmin aamu pk seudulla. Ainakin hyvin heräsi kun ulos astui. Muutama kysely on tullut, miksi kalenterissamme ei lue Himoksen bileistä. Siinä ei lue siksi himosta ettemme ole ihan varmoja. Näillä näkymin olemme tulossa lauantaina käymään illalla bizarren bileissä mutta varmentuu lähempänä. Koko viikonloppua emme siellä ole mutta lauantaina voidaan kotoa käsin käydä bileissä ja ajella yöllä takasin kotiin.

Klo 18.00 Työpäivän jälkeen 2h päiväunet. Päiväunet on yksi parhaita asioita mitä maailmassa on keksitty. Nyt hieman unipöpperöisenä ja nälkäisenä. Huomenna suuntaamme jyväskylään. Suunnitelmat hieman muuttui mutta ei se huono juttu ole viettää kaksin aikaa. Nauttia kiireettömästä olosta ja tietenkin mukana on laukullinen latex asuja jotta saadaan uusia kuvia kuvailla omaksi iloksi ja teidän iloksi. Kannattaa seurata siis instaa tämän sivun lisäksi.

06.02.2020

Klo 07.15 Tänään on koulutuspäivä. Ei sellainen koulutuspäivä kun te nyt ajattelette vaan työhön liittyvä luento yms.

Klo 19.00 Nyt on päivä ajan sivistetty itseään. Tuollaiset koulutuspäivät ottaa voimille kun joutuu olemaan niin tarkkavainen (ja hereille) koko päivän ajan. Nyt vielä käymään Jumbon kauppakeskuksessa. Ei ole tullut ihan lähiaikoina käytyä jumbossa mutta nyt tulee se puute korjattua. Tänään muuten tullut kävijä ennätys. Onko ideoita miten asiaa juhlitaan?

05.02.2020

Klo 20.00 Miettinyt koko illan mitä kirjoittaisin. On ollut sen verran tasainen päivä ettei oikein siitä ole mitään kerrottavaa. Ainakin voisimme esittää nöyrän kiitoksen kaikille teille jotka käytte sivustollamme. Päivittäinen kävijä määrä on vakiintunut ihan kivalle tasolle, kiitos. Toivottavasti saamme sivuston pidettyä jatkossakin mielenkiintoisena. Kun tänään ei ole oikein jutun taso kovin korkea niin laitamme ainakin kuvagalleriaan muutamia uusia kuvia.

04.02.2020

Klo 19.30 Tiistai, jotenkin työpäivä otti mehut pois molemmilta. Ja huomenna on klo 05.00 herätys kun naisellisempi osapuoli lähtee työmatkalle ja joutuu viemään vantaalle aamulla. Eilen illalla ostetiin GFB liput ja tänään nöyrästi esimieheltä pyytämään toukokuulle 1,5 viikkoa lomaa. Ja kun on niin mukava esimies, loma myönnetty.

03.02.2020

Klo 20.00 Maanantai, kaunis aurinkoinen mutta jäätävän kylmä tuuli. Tulisipa jo se kevät. Koska ilma oli kylmä piti ajatella lämpimiä ajatuksia. Tuli mieleen kun meillä on ollut mukana leikeissämme subi neitoja, millaista se olisi jos mukana olisikin Domina Lady? Olemme jonkin aikaa etsinyt uutta suhdetta subiin, ei ole vielä löytynyt mutta olemmeko me sittenkin etsinyt väärää? Olisiko sittenkin pitänyt etsi Dominaa… Olisiko tämä se elämän suuri kysymys.. Tätä voi mennä pohtimaan peiton alle samalla kun katsoo ”rillit huurussa” sarjaa

02.02.2020

Klo 20.00 Rauhallinen koti sunnuntai. Herkullinen sunnuntai koska tuoreen pullan tuoksu valtasi kotimme. Mikä onkaan parempaa kuin viltin alla katsella hyviä sarjoja telkkarista ja vieressä tuoretta pulla ja kahvia. Lauantai iltana käytiin ottamassa muutama ulkokuva kun ei malta oikein odottaa kevättä ja lämpimiä kelejä. Ilma oli sateinen sekä kolea joten kuvatkin sen mukaisia. Eiköhän niistä jonkunlaisen mielikuvan saa kuitenkin.

01.02.2020

Klo 18.00 Lauantain työvelvollisuudet hoidettu ja 2 tunnin päiväunet nukuttu. Päiväunet on kyllä parhaimpia asioita mitä voi tehdä housut jalassa. Nyt virkeänä odotetaan illan raveja. Toto tehty ja toivotaan että sieltä tulisi pientä lisäystä reissu rahastoon. Lauantaina kuuluu yleensä syödä hyvin ja meillä onkin illalliseksi naudan ulkofilettä, itse tehtyjä lohkoperunoita ja pippuri kastiketta. Kyllä lauantai on mukavaa. Ensi viikonloppuna olisi reissu jyväskylään. Odotamme todella kovasti tätä reissua, se saattaa tuoda hieman positiivista muutosta elämäämme, mielenkiinnolla odotamme. Viikonlopun aikana olisi tarkoitus myös ottaa jonkinlaisia uusia kuvia.

31.01.2020

Klo 22.30 Sen verran kiireinen päivä ettei meinannut ehtiä kirjoittaa tänne. Kuukauden viimeinen päivä aiheuttaa yleensä töissä hieman ohjelmaa. Töiden jälkeen leffassa ja oli hyvä leffa, Bad Boys, suosittelemme. Ja leffan jälkeen vielä pieni visitti töihin. Hektisen päivän jälkeen hetki sohvalla viltin alla ennen unille menoa. Viikonloppuna hieman perusteellisempaa päivitystä

30.1.2020

Klo 19.30 Torstai eli viikonloppu lähestyy kovasti. Samalla vaihtuu kuukausi. Odotamme suuresti että pääsemme kuvailemaan ulos. Nyt on vielä liian pimeää ja kylmää että tarkenee latexissa ulkona hengailla. Ulkokuvissa on jotain tyylikästä ja kivaa fiilistä. Lontoossa varmasti päästään jo hieman ulkokuvailun makuun. Millaisia kuvia haluisitte nähdä? Haemme jatkuvasti mukaan kuvauksiin malleja ja olemme myös kiinnostunut ammatti valokuvaajasta eli jos yhteistyö sillä saralla kiinnostaa niin saa laittaa viestiä. Kuvathan ei ole alaston/seksi tms. Huomenna olisi tarkoitus mennä suoraan töistä leffaan. Saadaan hieman nauttia kahden keskisestä ajasta hektisen työ viikon jälkeen. Lauantaina kauniimmalla osapuolellamme on poikkeuksellisesti työpäivä.

29.1.2020

klo 11.30 Kiitos kaikille jotka laittanut ideoita ja ajatuksia sivuston kehittämiseen. Joukossa oli todella hyviökin ajatuksia ja pohdimme miten toteutamme ideat. Ideoita saa edelleenkin laittaa. Insta tarina GFB stä on herättänyt useamman kysymyksen mikä on GFB. GFB on German Fetish Ball joka järjestetään Berliinissä toukokuun lopulla. Kyseessä on iso fetish tapahtuma keskiviikosta sunnuntaihin. Joka päivälle riittää upeita tapahtumia ja iltaisin on bileet. tapahtuma pyörii hyvin vahvasti latex fetissin ympärillä vaikka muitakin fetish asuja näkee. Ihmisiä on paljon ja upeita asuja. Silmänruokaa tapahtumassa riittää. Me osallistumme kyseiseen tapahtumaan ja ns vuoden päätapahtuma. Suuntaamme autolla suomesta berliiniin. Lupaamme reissusta hyvän kattavan selostuksen ja upeita latex kuvia. Myös matkasta suomesta berliiniin ja takasin saatte kuulla miten taival etenee. Valmisteluja ollaan jo aloitettu ja vielä pitäisi uusia asuja saada sinne. Onneksi on lontoon reissu niin eiköhän sieltä jotain löydy. eli toukokuussa kannattaa seurata tätä sivua sekä instaamme, mikäli latex ja bile tunnelma kiinnostaa.

28.1.2020

Klo 20.00 Arkipäivät tahtoo olla sellaisia työn täyteisiä eikä tämäkään päivä tehnyt siihen poikkeusta. Meillä kauniimpi osapuoli on jonkun verran reissutöissä ja karvaisemmalla puoliskolla taas välillä venyy työpäivät, varsinkin näin loppukuun lähestyessä. Onneksi on enää 3 päivää viikonloppuun. Tosin tuleva viikonloppu menee osittain työn merkeissä. Molemmat kyllä tykkäämme työstämme ja tylsäksi se kävisi jos ei olisi töitä. Toisaalta emme kyllä pahoittaisi mieltämme yhtään kivasta treffi kutsusta.

Me teemme tätä sivustoa teille, joten haluamme ehdottomasti kuulla mitä muutoksia tai mitä lisää haluaisitte sivustolle, jotta mielenkiintoa sivustoa kohtaan riittää jatkossakin. Voitte vaikka laittaa viestiä s-postilla tai instan kautta viestiä. Olisi hyvin arvokasta tietoa meille.

27.1.2020

klo 15.00 Hieman harmaa ja räntäsateinen maanantai aamu vaihtunut jo räntäsateiseksi iltapäiväksi. Eli sellainen perus maanantai työfiilis. Onneksi on varattu kuukauden päästä reissu Lontooseen. Se luo sellaisen kivan odottavan fiiliksen. Tarkoitus on kuvailla latex asu kuvia Lontoossa hotellissa ja oletamme silloin olevan sen verran lämmintä että voi myös kadulla kuvailla. Hotelli on ihan keskustassa joten varmaan kuvaus ympäristö on kunnossa. Kiva myös päästä livenä käymään mm libidexin myymälässä. Asumme on enimmäkseen ostettu libidexiltä.

26.1.2020

Klo 10.15 Sunnuntaihin herätty ja hyvällä hotelli aamiaisella käyty. Eiliset bileet oli kivat vaikkakin tuttuja ei kovin montaa bileissä ollut. Kahdestaankin oli ihan kiva viettää aikaa. Olimme kiltisti nukkumassa jo puolen yön jälkeen. Nyt pikku hiljaa laukkujen pakkaamista ja ajelemaan kotiin. En tiedä onko muilla samaa juttu mutta meillä 5 minuuttia sisäänkirjautumisen jälkeen hotelli huone on melko sekainen.

25.1.2020

klo 08:00 Lauantai aamu. Normaalisti nukutaan pidempään, mutta tänään hieman aikaisempi herätys, koska täytyy pakata laukku ja suunnata Rauman kautta Turkuun. Raumalla pikainen työasioiden hoito ja sitten turkuun hotelliin valmistautumaan illan kinky bileisiin. On todella kiva lähteä Turun bileisiin. Viime kerrasta taitaa olla jo pari vuotta.

Klo 17:00 Turkuun saavuttu. Käyty hieman syömässä jotta jaksaa illalla bilettää. Pitäisi illaksi yrittää päättää bileisiin asut. Meillä miehillä asujen valinta on hieman helpompaa mutta naisille se saattaa aiheuttaa enemmän päätös vaikeuksia, eikä meilläkään tänään helppoa taida olla päätös. Ennen bileitä otamme muutamia kuvia ja sitten tietysti bile asuista. Muistakaa tsekata myös instagram, sinne tänäänkin päivitetään uusi kuvia.